Telling stories for a living

Joost

Online TV kijken, on demand en in goede tot zeer goede kwaliteit. Joost TV is zo een nieuw concept, maar spijtig genoeg kom je er alleen bij met een uitnodiging (de gasten zijn nog beta, beetje zoals GMail indertijd). Dus als er ergens zo een brave ziel is die mij een uitnodiging wil geven: unexpectedatunexpecteddotbe. Bedankt.

3 Comments

 1. mweiler

  Hello, Love your blog. I was wondering if you have a joost invite available??

 2. Unexpected

  Hmmm 🙂 een Engelstalige post over hoe goed mijn Nederlandstalige blog wel niet is 😉 wat mensen al niet doen voor een “invite” eh… en moesten ze het nu ook effectief begrijpen, dan zouden ze begrijpen dat ik er zelf eentje vraag 😀

 3. DJ

  Hallo Unexpected,
  Ben toevallig op je blog geraakt, ziet er fraai uit.
  Ik ben ook op zoek naar een joost invite. ale je er eentje moet hebben, graag, heb je er geen, dan zoek ik even verder en stuur er eentje aan jou adres.
  Gr.
  DJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑