Telling stories for a living

Server troubles

De server doet een beetje raar heb ik de indruk. Ik kreeg daarstraks al een mailtje van een trouwe lezer dat de site down was, terwijl ze voor mij nog perfect ging. Een tijdje later is de laadtijd van de site enorm hoog. Ingelogd op de server zelf, niets aan de hand op het eerste gezicht. Toch eens een reboot gedaan voor de zekerheid, maar na een tijdje terug hetzelfde liedje. Support ticket geopend voor de zekerheid… To be continued!
Update: het ziet ernaar uit dat het probleem (als er ÊÊn was?) opgelost is. Tergelijkertijd het geheugen ook een boost gegeven met een upgrade van 96MB.

2 Comments

  1. Piranake

    kgeraak er weer op 😉

  2. Unexpected

    Nog is bedankt voor de alert eh 😉 blijkbaar was ik niet de enige die probs had bij de provider… eind goed al goed en meer geheugen bijgestoken in de server ook, dus in principe zelfs sneller dan voordien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑