Telling stories for a living

Zaterdagavond

Gisteren een rustig avondje gehad op café. In het stamcafé (Kafe Neion, allen daarheen) gezeten met vrienden: goed gelachen, veel gezeverd, nog meer gelachen, plannen gesmeed en Franse muziek (Patrick Bruel – Casser La Voix) meegezongen net voor we de keet mee dicht gedaan hebben. En zeggen dat het een kalm avondje ging worden en we op tijd naar ons bed gingen :).
Een deel van de bende ging daarna nog elders “ene” pakken, maar ik ben wijselijk huiswaarts gekeerd. Vandaag ga ik namelijk met de madame naar zee, mossels eten, wandelen, beetje genieten van elkaars gezelschap met de zeewind in je gezicht en wat energie opdoen om morgen weer te beginnen werken.

3 Comments

 1. Piranake

  eej! Kzat ook aan de zee 😉
  en zet nu nog is dat het geen mosselseizoen is… 😉

 2. Unexpected

  Awel, ik heb er geen gegeten 🙁 het resto van onze keuze (Kantientje) had er geen op de kaart staan… seizoen zal beetje over zijn 🙁 heb wel lekkere gebakken zeetong naar binnengespeeld 😉 … zat jij ook in Knokke?

 3. Piranake

  nee, wegens een Flair bon eens iets anders geprobeerd in een andere grote kuststad, maar never again… Vanaf nu is het terug naar ons gekende stekje 😉 En jaja, ik heb lekkere mosselkes gegeten, der waren er daar veel! Mmmmm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑