Telling stories for a living

Marktrock dan toch niet dood?

Krijg net volgend persberichtje in mijn mailbox toegestuurd:
“Vandaag zijn formele gesprekken opgestart om Marktrock Leuven 2007 TOCH te laten doorgaan. Twee leden van (ex-)vzw Marktrock Leuven willen niet dat het eerste en oudste stadsfestival in Vlaanderen zou teloor gaan, en willen van de 25ste editie de relance maken voor opnieuw vele jaren. Samen met nieuwe mensen zijn gesprekken gepand met het stadsbestuur van Leuven, en oude en nieuwe partners. Binnen afzienbare tijd zullen de nieuwe organisatoren hun plannen bekend maken, als alle voorwaarden kunnen ingevuld worden. Tot dan zal radiostilte heersen. De markt zal rocken in 2007! “
Er is nog hoop! Lang leve Marktrock!

2 Comments

  1. FRaNKy

    Eerst zien, dan geloven… En ik hoop dat de juiste mensen (her)beginnen met het geheel en niet de ‘leiding’ van de nu ter ziele gegane versie.. Die hebben het op een paar jaar tijd gans naar de botten geholpen.

  2. Unexpected

    Mja inderdaad, ook intern viel het de laatste jaren op dat er iets loos was… afwachten en zien eh, we geven ze een kans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑