Telling stories for a living

Bones

Sinds het eerste seizoen van Prison Break afgelopen is op Kanaal2, loopt er een nieuwe serie: Bones. Ik heb de start op TV spijtig genoeg gemist, maar mits gebruik van de “juiste” kanalen ondertussen al de eerste twee episodes bekeken. Zeggen dat Bones een Prison Break killer is of zal worden, vind ik overroepen, maar ik ga toch verder het seizoen uitkijken. In Amerika is ondertussen de tweede reeks begonnen, dus daar is het toch een succes neem ik aan.
Tijdens de feestdagen vallen alle series in Amerika stil, en val ik dus ook zonder kijkvoer: Prison Break 2, Lost 3, Weeds 2, Desperate Housewives 3, Gilmore Girls 7, Jericho, Heroes, CSI 7, Bones 2, The Unit 2 en ga zo maar door… ze staan allemaal “on hold” tot in de eerste weken van januari.
Zien dat ik dus tot dan kan overleven op het eerste seizoen van Bones en enkele films die ik nog liggen heb…
PS: onder het motto, beter laat dan nooit: vrolijk kerstfeest iedereen!

2 Comments

  1. FRaNKy

    Waar Prison Break in het begin mij zeer goed kon bekoren dropte het geheel nogal sterk na het begin van de 2de helft van seizoen 1 (te herkennen aan het feite dat het in de zeer weinige buitenscenes plotseling sneeuwt terwijl het een fictieve dag eerder nog volle bak zonneschijn aan de hemel was). Bones is alleszins op z’n minst even goed en het moed niet allemaal massive-serial zijn om het geheel te kunnen apprecieren. Ik benut uw “alternatieve” kanalen niet (ik kan zowiezo al amper volgen met hetgene dat er via mijn kabel binnenkomt) maar deze reeks blijft alleszins een vaste programmatiestek bezetten op de hd-recorder.

  2. Unexpected

    Volledig terechte opmerking FRaNKy, maar toch vind ik Prison Break een erg onderhoudende serie. Het tweede seizoen zet er weer vaart achter en is zeker aan te raden. Lost daarentegen verliest bij mij elke aflevering een deel van zijn pluimen… zo erg dat ik mezelf vaak betrap op vooruitspoelen… Bones zit ik nog maar aan aflevering drie en de personages zijn zich nog aan het ontwikkelen, maar ik blijf zeker kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑