De voorbije dagen heb ik de lijst van films die ik klaarliggen had en dringend eens moest zien, weer wat korter gemaakt. Er zaten aanraders tussen, maar ook films die je beter thuis kan kijken op DVD ofzo. Een korte bespreking:

  • The Devil Wears Prada: Een film die het modewereldje een beetje voor aap zet. Er zitten veel grappige momenten in de film, Meryl Streep doet het voortreffelijk. Ook al kan je wel raden hoe de film zal eindigen, toch vond ik het een fijne film om eens rustig bij te relaxen. En de madame zal het ook tof vinden!
  • John Tucker Must Die: Een beetje een teenage-comedy film. Leuk voor een zondagnamiddag.
  • Beerfest: Platte humor, veel bier en daarna nog meer platte humor.
  • Accepted: Zie John Tucker Must Die
  • Borat: Eerlijk gezegd beetje telleurstellend. Misschien had ik er teveel van verwacht, maar ik vond de film maar matig en er waren maar een paar moment waarop ik mezelf betrapte op een glimlach.
  • Pulse: Een fantasy-horror film over het kwade dat in onze technologie schuilt (GSM, internet, computers,…) en hoe het ons leven zal verwoesten. Ik heb meer gefast forward dan iets anders… zegt genoeg hoop ik?

Tot zover een bondige samenvatting van de films die ik er de voorbije twee weken door gejaagd heb.