Telling stories for a living

Laptop Rugzak – Part 2

In een van mijn vorige posten vroeg ik jullie om goeie links naar rugzakken voor een 17″ laptop in op te bergen. Pietel kwam met AXIO op de proppen en deze hebben wel superfijne “bags” maar ik heb een klein probleem: de laptop is 28.2cm lang, de zak is maar 28cm lang… en die 0.2cm maakt dus het verschil tussen netjes dichtritsen en zitten foefelen om de rits toe te krijgen :(. Mijn zoektoch gaat dus verder en ik hoop dat er iemand van jullie mij op het goeie pad kan zetten! Thanks!

4 Comments

 1. sweet sugar

  Al eens gewoon in de H&M of WE gaan kijken? (of den Aldi, Carrefour, Liddle,… :-))

 2. Unexpected

  Je vindt rugzakken genoeg voor laptops, maar bijna altijd voor 15″ laptops 🙁

 3. (db)

  Toch handig, zo’n 17″ laptop 😉

 4. Unexpected

  Mja 🙂 is de laptop van de vriendin en wordt vooral thuis gebruikt dus is best wel handig. Zelf ook 15.4″ en is veeeeeel mobieler inderdaad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑