Telling stories for a living

Laptop Rugzak

Beste lezers,
Ik ben op zoek naar een rugzak voor een 17″ HP laptop en ik heb uw hulp nodig. Zelf heb ik een 15″ model en daar vind je genoeg leuke rugzakken met allerhande opbergvakken voor, maar wanneer je op zoek gaat naar een 17″ variant, is de keus beperkt tot van die lompe Samsonite modellen. Ik zou dus een hippe doch funtionele rugzak willen voor een laptop met een schermdiameter van 17″, waar je ook nog de voeding, een cd-map, een boek, portefeuille, gsm, … kan bijproppen. Prijzen doen er niet zo speciaal toe, al wil ik natuurlijk ook geen 250€ uitgeven. Zowel nationale als internationale (wel met online aankoopmogelijkheid aub :)) shops zijn welkom! Alvast bedankt!

6 Comments

 1. Pietel

  http://del.icio.us/Pietel/Axio
  Ik heb mij een axio monster gekocht bij Digiame Digitaal in Leuven. (op bestelling)
  Daar geraakt een 17″ mac in, dus die HP zal ook wel lukken. Een aanrader. Vanaf15O€.

 2. Unexpected

  Aha! Ik ga eens een kijkje nemen. Thanks Pietel. Feedback volgt.

 3. Guelep

  Hey, thx voor de comment. Kan je spijtiggenoeg hier niet mee helpen … xxx

 4. Unexpected

  Ik heb ondertussen de link van Pietel uitgespit en daar vind ik zeker mijn goesting! Aanrader dus!
  @ Guelep: you’re welcome

 5. Unexpected

  Voila ik heb de mensen van Digame Digitaal een mailtje gestuurd. Nogmaals bedankt P.

 6. Pietel

  Geen probleem. Ik ben er zeer tevreden van. Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑