Veel veranderingen tegenwoordig in mijn bestaan, de ene al een beetje omslachtiger als de andere. Gisteren was het tijd voor een bezoekje aan de kapper en ben ik ook buitengekomen met iets nieuws… bye bye aan de stekels, hanekam, … en welkom aan het nieuwe hippe kapsel. Vandaag was de eerste werkdag en dan krijg je altijd reacties als je zo iets nieuws probeert eh ;). Wel op twee “fossielen” na, waarvan er eentje waarschijnlijk copycat speelt binnen een paar maandjes (cfr. mijn vorig kapsel) waren al de reacties heel positief en was mijn dagje goed begonnen.

Over  het werk gesproken: ik heb dingen opgevangen van interne vacatures enz weet u wel, en daar is er eentje bij waarin ik misschien wel eens geinteresseerd zou kunnen zijn. Er is echter nog niks officieel ofzo, dus voorlopig is het afwachten hoe alles evolueert, maar tis toch iets om in het achterhoofd te houden eh?

PS: de laminaat is gelegd, nu ben ik bezig met het “plintenwerk” en morgen hoop ik mijn bedje enz te kunnen plaatsen. Er komt schot in de roos!

Geschreven al luisterend naar Joe Le Taxi van Hanayo