Ik kreeg de vraag of ik soms zin had om de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Vermist te gaan bekijken tijdens het Film Festival van Oostende.
Als filmliefhebber (en het feit dat ik er al eerder was en dat wel leuk vond) kon ik dit aanbod niet weigeren en trok ik vandaag richting Kinepolis Oostende.
Vermist #FFO13
Voor wie Vermist niet kent: het is een politiereeks waarin de Cel Vermiste Personen elke aflevering op zoek gaat naar… U raadt het al… een vermist persoon. Menig bekend acteur maakt zijn opwachting in de reeks: Joke Devynck, Axel Daeseleire, Koen De Bouw, Marieke Dilles, Stan Van Samang, Kevin Janssens,…
Het vorig seizoen eindigde met Nick (Kevin Janssens) die door een collega per ongeluk werd neergeschoten tijdens zijn undercover job. De cliffhanger was dan ook of Nick het zou overleven en zijn opwachting in het nieuwe seizoen zal maken.
Spreken is zilver, zwijgen is goud dus ik verklap niks en verwijs u graag naar de TV-premiere op VIER eind september.