Dit jaar een bezoekje brengen aan Centerparcs Erperheide, kwestie van niet elk jaar hetzelfde park te bezoeken (vorig jaar ging de uitstap richting Vossemeren).
Volgens hun eigen rating systeem krijgt Vossemeren meer punten dan Erperheide, maar dat doelt volgens mij gewoon op de mogelijkheid tot watersport, golf en een extra glijbaan in het subtropische Aqua Mundo. Nice to have, maar geen “must” voor ons.
Het weer zat mee, de bungalow was zoals verwacht (na een tijdje ken je het wel) en we hebben ons daar goed geamuseerd: zwemmen, fietsen, wandelen, eten, seriekes inhalen (later meer over aanraders en te vermijden reeksen),…
Misschien een tip voor Centerparcs: voorzie eens muggenramen in uw bungalows. Je kan geen raam openzetten of er zitten 125 vliegen en muggen in uw verblijf! Ik weet dat jullie insecticides en andere vervuilende en ongezonde rommel verkopen in jullie winkeltje (upselling?), maar ideaal is het verre van #kthxbye.
Wat ik vooral niet zo veel gedaan heb, was “online” zijn. Ja ik had internettoegang in de bungalow, maar dat gebruikte ik vooral voor mijn dagelijkse krant te lezen op de iPad of om Youtube te gebruiken als “on-demand-televisie” voor de kleinste van het gezelschap.
Online is plezierig, maar af en toe eens “offline” gaan heeft toch ook veel te bieden. Zen!