Telling stories for a living

The Netflix Trick

Ik had mezelf een abo op Netflix cadeau gedaan – een dienst die je toelaat om films en TV-series te streamen naar gelijk wel toestel waar er een app voor bestaat (TV, Apple, iPad,…). Je kan het een  beetje zien als Spotify, maar dan voor video.
Grootste nadeel: het is nog niet beschikbaar “outside the USA”. Geen probleem, want we lossen dat op door een VPN op te zetten waardoor Netflix denkt dat je in de USA zit. Dan gewoon nog een betalingswijze kiezen (Paypal werkt niet want die weten dat je niet in de USA zit) wat in mijn geval mijn Mastercard werd. Een postcode uit de USA kiezen (ik ging voor 90210) en klaar is Kees.
Tenminste in het begin. Nu krijg ik errors dat ze mijn kredietkaart niet kunnen “processen” en dat ik mijn gegevens moet aanpassen… tot dan geen Netflix meer. En ik vond dat net zo handig! Iemand hier ervaring mee?

2 Comments

 1. Bist

  En nu dit op de appletv gebruiken. Da is pas een trick. Op de apple tv kan je vpn opzetten 😉
  Tips
  HMA pro
  DD-wrt

 2. Gammet

  http://www.unblock-us.com/ al geprobeerd? Ik ken er die dat gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑