Telling stories for a living

iPad Mini – Evaluatie

Nu een paar weken aan de slag met mijn iPad Mini en ik kan met het hand op het hart zeggen dat ik nog geen seconde spijt gehad heb van mijn keuze. De iPad 1 weegt precies een ton als ik vergelijk en ook de form factor van de Mini is eigenlijk perfect.
Veel handiger dan een gewone iPad. En dat “Retina” display, dat mis je niet. Misschien een kleine opmerking: die smart covers van Apple zijn de max, maar die beschermen de achterkant van je mooie tablet niet tegen krassen. Spijtig maar ik zie zelf ook niet direct een oplossing daarvoor…
En die 16GB, die volstaat ook ruimschoots hoor. Zelfs met Spotify en offline sync’en van playlists (niet overdrijven natuurlijk) heb ik tot nu toe nog geen capaciteitsproblemen.

2 Comments

  1. Karel

    Ik heb op al mijn iPads een DODOcase BOOKback geplakt. Werkt perfect tegen krassen 🙂
    http://www.dodocase.com/products/bookback-for-ipad-mini-cases

  2. YLA G

    Eerlijk gezegd gebruik ik mijne iPhone dan liever dan mijn iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑