Telling stories for a living

Digicrash

De digicorder heeft voor de tweede keer het leven gelaten. Een goed jaar terug deed de harde schijf al van *ploink* en was het tijd voor een andere (lees: bye bye opnames) en nu een goed jaar later is het terug zo ver. Geen *ploink* deze keer, gewoon niets meer. Geen display die aanspringt, niets. Dood.
Omruilen dus. Op zich niet erg, want gratis. Maar alles wat je opgenomen had is wel verdwenen. Is dat nu zo moeilijk om iets betrouwbaars te maken?

1 Comment

  1. Fielosophie

    Blijkbaar is dat inderdaad zo moeilijk… Wij hadden vorige week een probleem waarbij we wel konden zappen, maar niet meer in het menu of de tv gids konden.
    Wet combinaties geprobeerd, telenet om hulp gevraagd en zij zeggen uiteraard altijd hetzelfde: resetten. Wij zagen dat ook niet zitten (hallo! Desperate Housewives seizoen 7 stond in onze opnames) en dus gewoon een keer de stekker van het machien uitgetrokken.
    En hop, daar was het menu terug. Slaat nergens op en het heeft voor behoorlijk wat gedoe gezorgd. Onze digibox verhuurder heeft trouwens letterlijk gezegd: “koop geen eigen toestel, maar huur het, want ik zou de mensen die hier terug staan met een kapot toestel niet te eten willen geven”. Dat zegt al genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑