Ik heb me gisteren dan toch een iPhone 4 besteld bij de vrienden van Coolblue (via Smartphoneshop.be). Ik weet dat de iPhone 5 om de hoek piept, maar aangezien de werkgever bijdraagt bij de aankoop van een nieuwe smartphone, wou ik niet wachten tot september / oktober, maar dat extralegaal voordeel nu al verzilveren. Als de iPhone 5 er is en de moeite waard blijkt te zijn, dan gaat de iPhone 4 naar de wederhelft en dan is iedereen gelukkig ;-).


Ik heb een zwart exemplaar besteld, de 16GB variant om precies te zijn. Ik heb eventjes getwijfeld of ik toch niet voor de 32GB editie zou gaan, maar mijn huidige iPhone 3G is ook maar 16GB en daar is nog 5GB vrije ruimte op. Ik weet dat de nieuwe iPhone kan filmen en hogere resolutie foto’s maakt, maar moest het vol geraken, dan ledig ik die wel naar de Macbook… ik heb geen nood om elke foto die ik ook gemaakt heb altijd bij te hebben ;-). Ze staan trouwens toch in Dropbox en daar kan ik via de iPhone App altijd aan.
Die 90€ prijsverschil heb ik gebruikt om een bijpassend hoesje en een nieuwe car-mount te kopen (de Kensington die het geluid passief versterk door een ingebouwde klankkast, handig bij GPS toestanden denk ik).
Maandag wordt het pakketje geleverd, dus maandagnamiddag naar de dichtsbijzijnde Belgacom winkel om mijn SIM-kaartje te laten omruilen voor een micro-Sim kaartje, want dat is blijkbaar nodig bij een iPhone 4.
Counting. Down. Can’t. Wait. New. Toys.