Telling stories for a living

Release Notes

Release Notes zijn belangrijk. Heel erg belangrijk. Ik word met die belangrijkheid dagdagelijks geconfronteerd in de job en toch ben ik er vandaag in geslaagd om mezelf extra werk te geven (beter gezegd: downtime te veroorzaken) door ze niet op voorhand te lezen.
Het zit zo: ik ging mijn blogs upgraden naar WordPress 3.2. Als vanouds de files gedownload, alles geupload, upgrade commando’s lanceren en klaar. Niet dus. WordPress 3.2 heeft een nieuwere versie van PHP nodig en daardoor was dit blog vandaag een uurtje of twee down.
Nieuwe PHP en ineens ook MySQL een update meegegeven en alles is alweer piekfijn in orde. Maar toch mental note: lees die f*@#”ing release notes in het vervolg ;-).
PS: WordPress 3.2 heeft een update van het management dashboard gekregen. Veel beter. En sneller, dat ook.

2 Comments

  1. Herman dailybits

    Yep inderdaad wordpress 3.2 dashboard is veel sneller en cleaner geworden.
    Gelukkig dat mijn hoster op de juiste versie zit, want ik had er ook geen oog voor gehad…

  2. Koenie

    Ik had het gemerkt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑