Zaterdag ging ik met enkele neefjes en nichtje naar Playtown te Brussel. We waren ter plaatse om 10u, kwestie dat we mogelijk aanschuiven konden vermijden.
Eenmaal binnen viel het allemaal reuzemee en hebben de kindjes zich goed geamuseerd. Mario was populair om op de foto mee te gaan, Microsoft met Kinect was dan weer het meest interessant op gebied van videogames. De springkastelen waren een succes bij jong en oud.
Lego had de Belgische usergroup uitgenodigd om enkele opstellingen mee te brengen: Star Wars, City, Ridders,… het was er allemaal en werd vol bewondering bekeken door de aanwezigheden, mezelf incluis. Daarnaast kon je ook de gezelschapspelletjes van Lego uittesten, maar eerlijk gezegd vond ik die meestal saai…
Rond een uur of drie in de namiddag zijn we vertrokken op Playworld. De kinderen waren voldaan en hebben hun volgens mij goed geamuseerd.
Minpuntje: de cathering trok op niks. Keuze uit koude stukken slechte pizza, broodjes in plasticwraps (zoals in tankstations) of veel te dure pannekoeken. Bah. Alles was schandalig duur en niet erg lekker. Voeg daar nog aan toe dat het personeel aan de andere kant van de toog duidelijk Franstalig was en “pannekoeken met suiker” niet begreep… Zaken om tegen volgend jaar op te lossen denk ik zo!