Unexpected.be

Telling stories for a living

Regenachtig

Ik heb de site al een tijdje in mijn favorieten zitten, maar toen ik gisteren een tweet zag die me opnieuw deze site aanprees, kon ik niet anders dan u er ook over vertellen. De website in kwestie heet “Rainy Mood” en eigenlijk is er bitterweinig te zien op die pagina.
Het gaat dan ook om de auditieve factor in dit geval. Rainy Mood biedt zijn bezoeker een “endless loop” van regengeluiden aan. Jep, het geluid van een storm met bijhorende druppels dus, varierend van felle buien naar miezerig weer. Het idee is dat regen je ontspant en na ettelijke testjes kan ik alleen maar beamen dat die redenering correct is.
Ik zit nu vaak op mijn computer te werken met een regenbui op de achtergrond… call me nuts ;-). Maar het werkt wel ontspannend en in combinatie met rustige muziek is het nog beter.
Het proberen waard als je het mij vraagt.

1 Comment

  1. Het ziet er een interessant idee uit, maar jammer genoeg krijg ik – op de werk pc – geen geluid te horen.
    Ik ga het vanavond toch ook eens van thuis proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑