Telling stories for a living

iPhone 4

Neen, ik heb er nog geen. Mijn iPhone 3G doet het nog altijd perfect, al moet ik eerlijk toegeven dat iOS4 het geheel veel trager gemaakt heeft. Ik heb al alle tips & tricks geprobeerd, behalve een restore als “new phone” doen omdat ik dan alle data kwijt ben en daar heb ik nu eens geen zin in. Apple is naar het schijnt bezig om die traagheid aan te pakken in iOS 4.1 dat er zeer binnenkort aankomt, dus we zullen nog wat geduld uitoefenen.
De iPhone 4 dus. Ik heb er nog geen gekocht omdat ik hem ten eerste zeer duur vind, maar ook omdat de nieuwe features mij niet echt overtuigen. Ja het design is veel hipper, ja de front-facing camera is leuk in combinatie met FaceTime (waar ik volgens mij twee keer gebruik van zou maken), maar eigenlijk is er niets aan het toestel waardoor ik denk “must have”.
Of toch: de snelheid waarmee alles werkt. En dat is te danken aan de nieuwe CPU die we al kennen van de iPad en de extra truckload aan geheugen die het toestel meegekregen heeft. Oh ja, en dat “Retina Display” lijkt me ook wel de moeite. Moest mijn 3G het vandaag begeven, dan kocht ik me zeker en vast een iPhone 4, maar zolang die het blijft doen, ga ik niet zomaar upgraden. Er zijn er toch nergens verkrijgbaar ;-).
En u, hebt u al een iPhone 4 gekocht? Content van?

6 Comments

 1. Wouter

  Aangezien ge nergens een iPhone kunt vastkrijgen, en met moeite een kunt reserveren heb ik er nog geen. En dan zegt mobistar in de pers dat alles vlotjes verloopt, sommige verkopers zeggen wachttijden tot 6 weken.

 2. Unexpected

  Ja… Mobistar en hun gekende “service”. Ik snap niet waarom Apple hen erbij betrekt… Ze moeten serieus geld op tafel leggen denk ik.
  Wacht tot ze in de Apple Store te koop zijn (ook al levert Mobistar die ook) dan heb je toch al een goede koopervaring.

 3. Wim

  Nee, ik heb nog altijd mijn (in leen gekregen) Samsung Wave die me niets gekost heeft 😉
  En eerlijk gezegd zou ik toch nog liever opteren voor een Android toestel ala htc legend ofzo.

 4. Unexpected

  Awel, zo een Galaxy S zou ik ook eens willen gebruiken voor een week of twee, kwestie van eens te zien waarover al die heisa draait.
  Samsung, als je dit leest en de mogelijkheid bestaat, let me know! unexpected [at] unexpected [dot] be.

 5. WiMPiE

  Zeeeeeer content van!
  Ik vind die retina display echt een doorslaggevende factor! Ik gebruik mijn 2G nu uitsluitend als gamedevice (vooral in bad want dat durf ik met de 4 niet!) en het is echt wennen als je van die retina terug naar de 2G gaat… Mails lezen, smsjes, internet… Alles is gewoon een pak mooier! Ik had wel veel meer verwacht van iBooks. Er zijn echt geen deftige boeken op te vinden! Zelfs een paar klassiekers (Tolkien, Robin Hobb, Jean M. Auel,…) NIKS! Afwachten dus en hopelijk binnenkort een paar noemenswaardige boeken…
  Ahja de nieuwe camera (en flits) zijn trouwens ook geweldig!
  Death grip is geen leugen, maar wel zwaaaaaaaar overdreven! Ik verlies maximum 1 blokje in gebieden met slechte ontvangst, nog geen call losses gehad. Zowel ontvangst als gesprekskwaliteit ligt een pak hoger dan bij mijn 2G.

 6. Fielosophie

  Ik heb die iOS4 update nog steeds niet gedaan omdat iedereen er zo over klaagt. Dan loop ik liever met een snel toestel rond met een ietwat verouderde versie.
  Mijn vriend heeft echter wat meer pech met zijn iPhone want na 2 jaar is zowel zijn knopje om je toestel op trillen te zetten als zijn stiller/luider knop er gewoon afgevallen.
  Zou toch niet mogen, vind ik.
  Hij twijfelt nu erg over een iPhone 4, maar ikzelf vind dat niet zo’n goed idee. Volgens mij is de prijs/kwaliteit niet dezelfde als bij de iPhone 3. Al ben je daar door bovenstaande afvallende knopjes ook niet meer zeker van natuurlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑