Telling stories for a living

Vakantie!

Vandaag was mijn laatste werkdag van 2009, want vanaf volgende week ben ik maar liefst twee weekjes thuis! Een langverwachte en welgekomen vakantie om de batterijen terug maximaal op te laden, leuke feestdagen te beleven en veel chillen en niks doen denk ik. Boeken lezen, nog boeken lezen, “must-see” TV-series inhalen, mijn D60 overvloedig gebruiken, een paar etentjes op de agenda,… het ziet er allemaal veelbelovend uit!
En wat doet u? Werken? Of vrolijk mee genieten?

2 Comments

  1. Anne

    Vrolijk mee genieten, hier ook twee weken verlof. Hoera!
    .-= Anne´s last blog ..1959 – 2009 =-.

  2. Wouter

    Hier ook twee weken verlof, maar ik mag wel leren: besturingssystemen, java, abap, sql, design patterns, .. oh boy! Enjoy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑