Telling stories for a living

MS Security Essentials

Voor degenen die het nieuws van de dag gemist hebben: Microsoft heeft zijn Security Essentials suite eindelijk publiek beschikbaar gemaakt voor de interessante prijs van nul komma nul Euro. Inderdaad, gratis en voor niks!
Security Essentials is een anti-virus en anti-malware programma met een kleine footprint en een beperkt gebruik van resources – iets wat concurrenten nog al eens durven verkeerd doen (lees: Symantec om er รฉรฉn te noemen – bloated suites vol junk die je niet nodig hebt).
Ik gebruik Security Essentials nu al sinds het beschikbaar is in bรฉta en ik ben er uitermate tevreden van. Het doet wat het moet doen en vooral, het laat mij met rust. Precies zoals ik zulke software verwacht te zijn. Had ik al gezegd dat het gratis is?
Als u nu dus geen anti-virus software op uw computer hebt staan, dan hebt u vanaf nu geen enkel geldig excuus meer (voordien ook al niet want er zijn nog andere, degelijke en gratis oplossingen beschikbaar zoals bv. Avast). Downloaden en installeren die handel!

4 Comments

 1. Junni

  Ik heb geen anti-virus software, maar heb toch nog altijd een excuus ๐Ÿ˜€
  .-= Junni´s last blog ..Ontbrekende category in Breadcrumb navxt breadcrumb =-.

 2. Unexpected

  Mja niet iedereen heeft het geluk om zijn Mac ook voor het werk te gebruiken eh ๐Ÿ˜‰ dus in mijn geval, Windows 7 met Security Essentials ๐Ÿ™‚

 3. Jan

  Ik ging net vragen, draait dat al op windows 7, ja dus ๐Ÿ˜€
  Straks eens installeren
  .-= Jan´s last blog ..Music: You donโ€™t know =-.

 4. Unexpected

  Zoals ik al zei, werkt perfect op Windows 7 ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑