Telling stories for a living

Vakantie!

Het is bijna zo ver, nog enkele uurtjes en dan is het voor mij officieël vakantie! De laatste keer dat ik verlof had, dateert van begin 2009 toen ik ging snowboarden in de Franse Alpen. Niet veel later heb ik mijn ontslag gegeven bij mijn vorige werkgever en vond ik het dus gepast om gedurende de opzegperiode niet teveel / geen vakantie te nemen om zo de overdracht periode zo vlot mogelijk te laten lopen.
Tussen de oude en de nieuwe job heb ik geen vakantie genomen en als je pas bezig bent in de nieuwe job, is het ook niet het meest ideale moment om met vakantie te gaan.
Maar nu is er dus wel een opening en vandaar dat ik volgende week mijn tweede week vakantie van 2009 in ga. En wat staat er op het programma? Veel en niet veel. Vooral relaxen, rusten, mij amuseren en de batterijen terug opladen zodat we er weer effe tegenaan kunnen gaan.
Tot en met dinsdag wordt het thuis chillen, daarna gaat het richting Düsseldorf voor een citytrip van vier dagen – zaterdag dus terug thuis is het plan. In de namiddag wordt er dan richting Boom verhuisd voor een dagje Tomorrowland met wat vrienden en dan blijft zondag nog over om uit te rusten en mezelf terug klaar te stomen voor de werkweek.
Zoals je ziet, voor je het weet is je vakantie alweer voorbij ;-).

3 Comments

 1. Koen Verbrugge

  Ik weet hoe je je voelt.. 2 jaar geleden beginnen werken, dan verandert van werk en nu eigenlijk nog vakantiecredit aan het opbouwen.. Volgend jaar pak ik een meeega-vakantie 😉
  BTW.. gezien ik ze nog niet heb – toevallig geen tips voor Dusseldorf? zou geapprecieerd worden..

 2. Unexpected

  Hi Koen, zeker enkele tips en leuke adressen! Ik zal ze eens in blogpost op deze site gieten! Stay tuned.

 3. Koen Verbrugge

  bedankt!
  .-= Koen Verbrugge´s last blog ..Veilig in de zon: wat is correct en wat zijn fabeltjes? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑