Telling stories for a living

Het Weekend

Het weekend is dus voorbij gevlogen, as expected. Vrijdag op café met @Junni (na zijn nieuwe bedrijfswagen aan de nodige testjes te onderwerpen) tot iets na 3u ‘s morgens! Zaterdag dan uitgeslapen tot ergens op de middag om dan een beetje nuttig werk te verrichten zoals opruimen, facturatie, boekhouding en andere leuke nevenactiviteiten :-s. ‘s Avonds (lekker) gegeten in De Rode Stier te Werchter (reserveren is een must), een niet zo goedkoop restaurant met als specialiteit vlees (duh, met zo een naam).
Met twee personen ben je toch een 80€ kwijt, zonder voorgerecht, zonder een fles wijn en met een klein dessertje. Maar het is zijn geld wel waard, want het vlees is superlekker en alles wat erbij hoort ook. Enig nadeel: hun telecom installatie is niet in orde, want bij het gebruik van de kredietkaart kwam er steeds op dat er geen kiestoon was :-). No worries, ik had cash geld bij (de mensen aan de kassa zeiden me dat ze het nog al gehad hadden die dag…) dus ik heb niet moeten afwassen. Aanrader en vaneigens een kaartje meegenomen om in de toekomst nog eens terug te gaan.
Afterwards nog een slaapmuts of vier gaan drinken in Kafé Neion en daarmee zat de zaterdag er op. Zondag = lazy sunday waarin er vooral TV-series zijn ingehaald – CSI:NY om precies te zijn.
En daarmee was mijn weekend voorbij en is de werkweek ondertussen begonnen. Het is wel schoolvakantie en vele mensen zijn op skiverlof, dus ‘s morgens en ‘s avonds zijn er iets minder files dan gewoonlijk. Meevaller.

4 Comments

 1. Junni

  Het was vrijdag een tof avondje & nachtje, en het eerste bezoek aan Kafé Neion viel enorm goed mee! Al zal die fles Cava er wel voor iets tussen gezeten hebben 🙂
  Junnis laatste blog post..Audi A3 definitief de deur uit

 2. Unexpected

  Hehe 🙂 ik zou zeggen, nog is doen om te zien of het aan de cava lag?

 3. Junni

  Daar zeg ik een dikke “JA” op! 🙂
  Junnis laatste blog post..Audi A3 definitief de deur uit

 4. Unexpected

  Google Calendar’s eens tegen elkaar leggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑