Telling stories for a living

De Lijst

Ja hoor, de vakantie zit er duidelijk op. Mijn todo lijstje is alweer goed gevuld en het dagdagelijkse ritme zit er al goed in – vroeg opstaan en laat gaan slapen.
Vandaag moet ik nog het één en ander doen alvorens ik mij op mijn luie krent achter de televisie kan installeren:

 • Mijn up to date gebrachte C.V. zijn final touch geven en doorsturen
 • Facturen van mijn aankopen bij elkaar rapen
 • Facturen voor de boekhouder klaarleggen
 • Brainstormen over een nieuwe website
 • Papieren in orde brengen om mijn voorbumper te laten herstellen (lang verhaal, maar ik ben niet in fout en de schade is zeer miniem)

Genoeg dus om voor enkele uurtjes zoet te zijn. En dan heb ik mijn RSS feeds nog niet bijgelezen, Twitter totaal genegeerd (en mijn nieuwste folowers die er via Follow Finder bijgekomen zijn al direct een slechte eerste indruk gegeven) en nog geen tijd gespenseerd aan dat labo dat ik ging opzetten.
Zucht. Voortmaken.
PS: gebruiken jullie MSN ook steeds minder en minder? Ik zit er nog heel zelden op de laatste maanden, meestal beperk ik mijn activiteiten tot Facebook en Twitter en soms ook Mail. Passé of zo? Of word ik gewoon oud :-)?

5 Comments

 1. Junni

  Mijn MSN staat altijd aan, maar ik moet ook zeggen dat ik minder van die gesprekken start die tot niks leiden 🙂 Bezig met more important stuff zullen we maar zeggen zeker?
  Nieuwe website? Voor Unexpected of voor de bijberoep-zaken? Ge weet, ik ben er ook nog he 🙂
  Junnis laatste blog post..CryptoNet maakt nog steeds websites in 2009

 2. boskabout

  Yup, mijn MSN-gebruik is ook ferm gedaald de laatste maanden.
  boskabouts laatste blog post..Over wensen

 3. Unexpected

  @Junni: voor andere zaken, daarmee dat ik op MSN was begonnen tegen u 😉

 4. evita

  Jah, jah, mijn msn-gebruik is ook veel minder… ik dacht da da lag aan da ik nu werk. En de goesting om nog te msnnen ‘s avonds gewoon weg is.
  evitas laatste blog post..Die ochtend in de Ford Focus…

 5. Unexpected

  Misschien maar ik werk al meer dan 5 jaar 🙂 bij mij is het eerder te weinig tijd of beter, te veel interesses en dan shift je de minst “opbrengende” er uit denk ik. Ik gebruik Twitter & Facebook voor sociaal te doen en verder MSN als ik daar mensen op ken en echt over iets te spreken heb 🙂
  Enfin, get my drift?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑