Telling stories for a living

Brief Aan De Redactie Van Flair

Kreeg onderstaand bericht vandaag in mijn inbox en vond het best grappig, ook al kende ik ze al.
Vraag Aan Flair:
Liefste Flair,
Vorige week vertrok ik ‘s morgens van huis naar mijn werk. Zoals altijd zat mijn man televisie te kijken. Ik reed ongeveer 1,5 kilometer toen de auto er mee stopte. Ik probeerde te starten, de motor ging wel rond maar sloeg niet meer aan. Ik ben toen naar huis teruggelopen en toen ik thuis kwam zat mijn man niet meer op de bank.
Wat ik toen boven aantrof had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen denken! Mijn man liep gekleed in mijn lingerie en met mijn ultra hoge pumps en een lage make-up voor de grote spiegel heen en weer te paraderen.
Ik ben 36, mijn man is 38 en we zijn al 12 jaar gelukkig getrouwd. Toen ik hem betrapte probeerde hem nog met een smoesje over dat al zijn ondergoed in de was zat enzovoort een uitvlucht te verzinnen, maar de schoenen en de make-up dan? Hij is toen echt helemaal ingestort en heeft bekend dat hij dit al een maand of vier doet. Ik heb hem toen gezegd dat als hij er niet mee zou stoppen ik wil gaan scheiden. Mona, je moet weten dat hij een half jaar geleden zijn baan kwijt is geraakt en daar heel erg depressief van is geworden. Sinds ik hem heb verteld dat ik wil scheiden als hij dit blijft doen is hij heel erg teruggetrokken en afstandelijk.
Kan jij mij helpen met mijn probleem ??
M. Janssens uit Stekene
Antwoord Van Flair:
Beste M.
Het zou de automatische choke kunnen zijn, vooral omdat het al zo dicht bij huis gebeurde, anders zou ik gewoon nieuwe bougies laten monteren.
Met vriendelijke groeten,
de Flair-redactie

2 Comments

 1. evita

  Die flair toch altijd he…
  Allerliefste M. uit Stekene
  Het feit dat je man zo reageert kan aan het feit liggen dat hij zijn job verloor. Had zijn vorige werk iets te maken met een travestietenbar? Dat kan alvast een verklaring zijn.
  Om echt te voorkomen dat je man thuis jouw lipstick, schoenen en lingerie draagt kan je best alles weg gooien. Zo kom je zelf ook natuurlijker over. Lipstick is toch maar gemaakt van allerlei rommel dat eerst op arme diertjes getest werd. Als je toch naar een feestje moet drink je eerst een fles rode wijn… rode lippen gegarandeerd, en als het in je aard ligt levert het je vast ook nog wat blush op! Niets dan voordelen.
  Als je tóch moest scheiden kan je best eerst even Koen Crucke langssturen. Zorg ook voor een gerechtsdeurwaarder op het tijdstip dat Koen Crucke aanwezig is… Je man zal zich niet kunnen weerhouden en het levert je zeker en vast het huis – en eventueel de kapotte auto – op!
  Groetjes
  evitas laatste blog post..Die ochtend in de Ford Focus…

 2. Unexpected

  Hehehe 🙂 zalig antwoord Evita 🙂 zelf bedacht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑