Telling stories for a living

WordPress 2.7

Jawel, de nieuwe versie van WordPress is er en ze mag gezien worden. Snelheid en nieuwe features, allemaal userbase driven, want de mannen van WordPress hebben voor deze release vooral geluisterd naar de gebruikers. 
Kwa installatie is er niets aan, zoals gewoonlijk. Files uploaden en het upgrade scriptje laten lopen. Done. 
Daarna log je in en zie je de vernieuwde GUI voor je neus. Goede onthouders weten dat er bij de vorige major release ook al een nieuwe GUI bij was, maar die werd niet zo positief onthaald en daarom heeft men opnieuw een aanpassing doorgevoerd, deze keer gebaseerd op input van ons, de eindgebruiker. En het mag gezien worden: een vertikaal menu met boomstructuur waardoor navigeren veel simpeler is als voorheen.
Kortom: op het eerste zicht een vooruitgang. Meer user expierence volgt natuurlijk in de loop van de komende dagen.

1 Comment

  1. Junni

    Er is ook een automatiseringsplugin voor updates te laten doorvoeren: handig voor WordPress zelf, maar ook voor de plugins. Ik moet mijn blog ook nog upgraden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑