Telling stories for a living

Amstelveen City

Amstelveen city, mijn uitvalsbasis vanaf deze avond tot en met vrijdagnamiddag.
Waarom zit Unexpected in godsnaam helemaal alleen op hotel in Amstelveen, NL vraagt u zich misschien af?Wel, omdat ik deze week opleiding heb bij HP Nederland en één van hun opleidingscentra bevindt zich in Amstelveen. That’s why. 
En wat is het eerste wat je doet als je je bagage naar je vertrek hebt gesleurd? Internet bestellen natuurlijk. De prijs valt nog goed mee: 88€ voor zeven dag à volonté. Ik zit hier wel maar 6 dagen, maar aangezien 7 dagen goedkoper is dan zes keer het dagtarief, was de keuze rap genomen. Vaneigens betaal ik thuis maar 40€ per maand voor hetzelfde, maar als je op hotel zit, is alles nu eenmaal veel duurder dan thuis he. 
Swat. Over die opleiding kan u de komende dagen nog het een en het ander verwachten dus daar ga ik nu nog niet teveel over vertellen. Stay tuned.

3 Comments

 1. evita

  En is er ook een (brubbel)bad in het hotel? :p Ik wil altijd hotels met een bad… omda ik thuis alleen nen douche heb weliswaar 😀
  evitas laatste blog post..Wegwijzers

 2. Unexpected

  Een bad is er, een brubbelbad niet 🙂

 3. preve

  Worden hotel en toestanden niet vastgelegd via de lieve dames van het secretariaat?
  Brubbelbad…. dat is pas een luxe kamer dan of niet?
  Zeg unexpected, zorg ervoor dat we nog naar NL kunnen gaan zonder te moeten schamen dat we van hetzelfde land komen als Unexpected 🙂
  Veel plezier bij je (welliswaar ingekorte) cursus.
  preves laatste blog post..Drupal, joomla en andere gevaarlijke woorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑