Telling stories for a living

Linux En Consoorten

Ik ga mij eens wat meer verdiepen in de duistere wereld van Linux en alles wat zich daarrond bevindt. Vandaar dat ik op dit eigenste moment de nieuwste release van Fedora en Ubuntu aan het downloaden ben. Test-pc of VMWares, ik ben er nog niet uit. We’ll see.
Verwacht binnen de komende dagen maar een eerste evaluatie van deze distro’s.

2 Comments

  1. Junni

    Ik ben een dik jaar geleden van XP overgeschakeld naar Ubuntu. Momenteel 7.10, aangezien 8.04 wat problemen gaf op mijn laptopke. Ben er serieus content van.

  2. Unexpected

    Mja maar ik heb geen ambitie om naar Linux over te schakelen hoor, Windows is veel te veel geintegreerd in mijn dagdagelijkse activiteiten. Bedoeling is gewoon meer hands-on expierence en dan vooral met de CLI en niet zozeer met de GUI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑