Telling stories for a living

Microsoft getVIRTUALnow TechEvent

Het is weer zover: Microsoft organiseert een nieuw TechEvent komende maand waarin ze zich vooral gaan toespitsen op virtualisatie. 

“Virtualization is commonly associated with server consolidation but Microsoft’s Virtualization technologies applies broadly across the IT infrastructure and provide you with a full suite of technologies to achieve an end-to-end virtualized infrastructure. Find out how Windows Server 2008 with Hyper-V, Microsoft System Center – including Virtual Machine Manager 2008 – and Microsoft Desktop and Application Virtualization allow you to deploy, manage and get VIRTUAL now like never before.”

Als je zin hebt om te gaan, schrijf u ASAP in want die dingen zijn snel volzet. Er is koffie en koekjes voorzien en meestal ga je niet met lege handen naar huis. Ikzelf ben ingeschreven voor de sessie te Antwerpen in het Crowne Plaza hotel, maar er zijn ook sessies in Brussel, Gent en Luik.

2 Comments

  1. Junni

    Ik heb vandaag het mailtje ook in de bus gekregen, maar ik ga toch passen, aangezien we in het datacenter XEN gebruiken voor professionele doeleinden, en op het werk VMWare.

  2. Unexpected

    Het kan nooit kwaad om de concurrentie te bekijken he dude 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑