Van Logitech. U weet wel (of niet?), van die universal remotes waarmee je alles wat op afstand bedienbaar is, kan aansturen. Met kleuren LCD scherm! En nog beter: het ding kan “sequences” volgen. Bijvoorbeeld als ik digitaal wil kijken moet de TV aan, HDMI-1 selecteren, HD Digicorder aanzetten en eventueel nog de home theatre als ik dat zou willen. Dat zijn dus drie afstandsbedieningen die gebruikt moeten worden… leg dat maar is uit aan derden.
No more met deze remote. Alle toestellen kent het ding, zo niet kan je ze gewoon toevoegen via het docking station en een internet connectie. En dan duw je op de knop “TV kijken” en dan zal die remote zelf bovenstaande sequence afhandelen. Handig toch?

Awel, ik heb mij vandaag zo een beestje gekocht op IBOOD. Hopelijk zit het snel in de bus en kan ik het aan een test onderwerpen. Stay tuned.