Telling stories for a living

Olympic Lego

Lego is en blijft het fijnste speelgoed dat er is, punt andere lijn. Ik heb er zelf uren en uren mee gespeeld vroeger (samen met Playmobil) en zelfs vandaag de dag, zoveel jaren later, kan ik er mij nog mee amuseren als de neefjes en nichtjes hulp nodig hebben bij hun bouwwerken.
En dat Lego niet alleen voor kinderen is, bewijzen deze foto’s van bouwwerken en ander olympisch geweld dat nagemaakt is naar analogie met wat er zich in Peking afspeelt. Knap gedaan! Vooral dat “vogelnest” stadium. Wow.

2 Comments

  1. Linn

    Ik voel de lego-kriebels weer naar boven komen bij het zien van al dat moois. 😀
    Linns laatste blog post..Pakje in de brievenbus

  2. Unexpected

    I know the feeling Linn… ik moet opletten of ik zou mij nog Lego gaan kopen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑