Telling stories for a living

Movietime

De voorbije dagen er een paar films doorgejaagd:

  • Hancock: de nieuwe van Will Smith waarin hij een superhero speelt die er zich allemaal niet veel van aantrekt. Grappig met momenten, maar verre van Smith’s betere werk. Leuk als je niet weet wat doen, maar misschien toch beter eens gaan huren ipv er 10€ per persoon voor te betalen @ the movies.
  • Wanted: een iets wat bizarre film met o.a. Angelina Jolie en Morgan Freeman over een man die ontdekt dat hij net zoals zijn vader (en diens vader enz) over speciale “huurmoordenaar” eigenschappen beschikt. Hier en daar wat effecten geleend van The Matrix, dat wel. Verder veel actie, veel bloed en geweldadige scenes, maar in the end kon het verhaal mij toch ook niet helemaal boeien. Te ver gezocht allemaal, en toch te weinig uitleg waarom iets nu zo is. Tof voor de actie, voor Angelina en in mindere mate voor Morgan, maar meer dan dat is het toch ook niet vrees ik…

Staan nog op de “to see” lijst: Wall-E, The Dark Knight, The Mummy 3, The X-Files 2 en Kung-Fu Panda.

1 Comment

  1. Den Bloarerijker

    Wall-E gezien met mijn zoon. Is niet slecht is soms wel een beetje melig verhaal (je weet wel milieu topic enz, een beetje moraliserend ) maar al bij al in zijn genre mooie film (grappige fragmenten) en ook wel een leuk voorfilmpje (goochelaar met konijn , hilarisch). Wat Hancock betreft sluit ik mij volledig mij volledig aan bij jouw mening (6 euro betaald via de 100 dagen filmtickets)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑