Telling stories for a living

Stuff…

En we blijven in de ban van Hooverphonic, zodanig dat ik vandaag al hun cd’s heb gekocht :-). Live cd’s, albums en zelfs eentje in dual disc formaat, je weet wel DVD & CD tesamen en al.
Voor de rest niet veel nieuws te melden, buiten dat de sfeer @ work met momenten onder het vriespunt gaat wegens 1001 redenen (en dat is met deze buitentemperaturen al niet gemakkelijk denk ik zo) is alles tip top in orde in mijn onverwachts leventje. Aan dat vriespunt wordt volgende week gelukkig al gewerkt, want ik ben alweer een weekje met verlof! Rest & relaxation is de mix die ik ga toepassen denk ik… met hier en daar een daguitstapje en ik denk ook een bezoekje of twee aan de cinema.
Ah ja, en om het nerd-gehalte bij mezelf op peil te houden, ben ik me aan het amuseren met het opzetten van een VPN tunnel hier thuis, zodat ik via mijn laptop altijd en van overal kan “inbellen” op mijn server en zo muziek kan streamen (ah ja, want upload is snel genoeg en telt toch niet mee in de volume-meting), docs raadplegen, downloads starten,… whatever dus. Leuk mini-projectje voor deze week de vrije tijd in te steken.

2 Comments

  1. G

    Nu pas de cd’s aangeschaft, schandalig 🙂 ook den eerste als ze nog Hoover noemden?

  2. Unexpected

    Hoover (nog) niet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑