Telling stories for a living

Back In Belgium

Ik ben terug! In feite al van vorige week woensdag, maar ik was nog met verlof en heb besloten om mijn verlof ook door te trekken naar mijn blogavonturen. Vanaf vandaag ben ik terug aan het werk en pik ik ook het bloggen weer op, waardoor jullie hier dus weer regelmatig (on)zinnigheden gaan terugvinden ;-).
De vakantie was in ieder geval super: de Vespa-tour is heel goed verlopen (met uitzondering van een kleine valpartij waar ik op dag 1 in geslaagd ben en waar ik buiten wat schaafwonden niets aan overgehouden heb) en was een erg leuke ervaring. San Gimignano vanbinnen en vanbuiten verkennen met Vespa’s is tof en zeker een aanrader. Daarnaast hebben we ook daguitstapjes gedaan naar onder andere Firenze, Siena en een korte stop in Pisa (ah ja, ik moest die scheve toren toch gaan bezichtigen als ik zo dicht in de buurt was). Kortom, dik in orde, heel ontspannend en tegelijkertijd ook best avontuurlijk.
Daarna nog een tussenstop van drie dagen in Oostenrijk gemaakt (tegen Innsbruck) waar het spijtig genoeg meer geregend heeft dan wat anders (in tegenstelling tot Italië, waar we slechts een half dagje gietende regen gezien hebben om de rest van de week in stralende zon met temperaturen van 36 graden te spenderen). Innsbruck is een toffe stad! Veel Swarovski gezien, veel met de kaarten gespeeld, gelezen (iets wat ik thuis veel te weinig doe!) en veel gegeten en gedronken (en dan vooral wijn, veel wijn!).
De congé was very good, maar zoals gewoonlijk mocht het nog wat langer duren. Nog een weekje of zo thuis acclimatiseren aan ons Belgenlandje (waar we nog altijd verder sukkelen met Leterme I). Ach ja, voor herhaling vatbaar!
En nu terug in het “ritme” geraken…

7 Comments

 1. G

  als we t ritme van de congé doortrekken is t nu APERO-tijd 🙂

 2. Unexpected

  ik heb tot nu toe altijd al de apero’s gerespecteerd (tijdens het thuis zijn) 😉

 3. Linn

  Blij te lezen dat je kennismaking met Italië zo goed verlopen is. 🙂
  En welkom terug natuurlijk. 🙂
  Linns last blog post..Raphael Kirchner

 4. G

  Same here 🙂

 5. Unexpected

  *Dorst*
  Unexpecteds last blog post..Back In Belgium

 6. Junni

  Welkom terug!
  Ik vertrek binnen 2 weken richting zuiden van Frankrijk, kijk er serieus naar uit!

 7. Unexpected

  Naar ? Rest & relaxation ?
  Unexpecteds last blog post..GSM Tarieven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑