Telling stories for a living

Nog 1 Keertje…

… slapen dus, en dan vertrekken we met zen allen richting het zonnige Italië. Woohoo! Vanavond alles al een beetje klaarleggen en morgen rustig de valiezen pakken, de iPod klaarstomen, een paar cd’s schrijven voor in de auto, de digitale camera checken op een volle batterij en voldoende lege memory cards, de PSP opladen en bij elkaar zoeken (games enz), de reisgidsen en wat schrijfgerief inpakken en dan zijn we er klaar voor.
De computer gaat deze keer niet mee op reis denk ik wegens geen zin om er aan te sleuren, maar ook wegens het feit dat dat af en toe eens goed doet zo zonder computer zijn. Om de digitale camera leeg te maken moet hij ook niet mee want ik heb drie kaartjes van 2GB klaar liggen. Voor de reis naar Florida vorig jaar, die trouwens langer duurde dan deze reis, waren zelfs twee kaartjes nog voldoende en ik heb er daar niet op gezien om een foto meer of minder te schieten… Vaneigens verander ik van kaartje zodra het halfvol is, niet omdat dat sneller werkt of zo, maar om te voorkomen dat ik alle foto’s zou kwijt zijn wanneer de kaart faalt of de camera het water intuimelt of zo. Clever thinking ;-).
Trouwens: het weerbericht voor dit weekend in ons Belgenlandje is wisselvallig. In de streek waar ik naartoe trek is het op dit moment 31 graden… Muahaha!

1 Comment

  1. G

    Are we there yet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑