Telling stories for a living

Weekend

Het is alweer weekend gasten! Woohoo! Ik heb het werk achter mij gelaten voor de komende twee dagen (met nog een paar problemen, serieuze, die onopgelost zijn, maar ze kunnen wachten tot maandagmorgend). Vandaag het weekend al ingezet met een oud-collega die nog is langskwam op het werk. Van 17u tot 20u30 op café hangen na het werk is tof en zou meer moeten gebeuren. Vandaar dat we ook direct al de agenda’s samengelegd hebben en volgende week iets gaan eten. Super.
Wat ga ik dit weekend doen? Veel en niets. Ik denk dat ik naar “The Happening” zal gaan kijken. Maar met mij weet je nooit dus het kan ook goed zijn dat ik helemaal niet naar de film zal gaan. Verder ook wat lezen en vooral slapen, want ik ben doodop.
Prettig weekend iedereen!

1 Comment

  1. dirk

    Geniet ervan zou ik zeggen… morgen weer werkedag 🙂
    nu misschien iets interessants om eens te lezen: http://ipower.ning.com/netneutrality2
    grtz dirk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑