Telling stories for a living

iPhone 3G Niet Op 11/07/2008? #2

En het is officieel zie…

Sterk staaltje PR bij zowel Apple als Mobistar. Ik vraag mij af wat de oorzaak is… volgens mij geraken ze er bij Mobistar niet uit voor een akkoord te bereiken met Apple. Het was te mooi om waar te zijn hé, dat ons landje eens bij de pioniers zou zijn…

2 Comments

 1. Golb

  Ik denk niet dat je moet beginnen panikeren. De exclusieve rechten om de iPhone te mogen verdelen is een mooie zaak voor Mobistar. Maar omdat je in België niet mag gebruik maken van koppelverkoop, zal Mobistar nu aan een manier aan het werken zijn om de iPhone kopers tot haar klanten te kunnen maken.
  Volgens mij werken ze aan een flat fee data optie, en die willen ze lanceren samen met de iPhone. Stel dat ze pas in augustus klaar kunnen zijn, met die optie, maar iedereen heeft al een iPhone, dan gaan de mensen niet meer direct geneigd zijn om van operator te veranderen. Nu zullen ze de iPhone lanceren wanneer ze daar klaar mee zijn.
  Immers, wat zou anders het voordeel zijn van Mobistar als ze toch maar figureren als gsm winkel? Dan had Apple evengoed het contract aan Essec of The Phone House kunnen geven. Maar die twee verkopers kunnen de eindgebruikers er niet toe aanzetten om data diensten te gebruiken, want data diensten zijn in België nog steeds te duur.
  Als je leest dat de software applicaties van Apple dan ook nog eens 10 euro ‘t stuk gaan kosten, dan moet je daar ook maximaal gebruik van kunnen maken, zonder ook nog eens een torenhoge rekening te hebben.

 2. yourt

  Ach wat… dikke pruts allemaal. iPod is mooi, iPhone is duur en niet zo super. Was hip en uniek, maar ondertussen is HTC er met de touch Diamond. Moet je niet hacken, en je kan er de software op zetten die je wil. Binnenkort een Diamond Pro, en een Nokia N96,… laat ze nog maar lang wachten met hun iPhone. [evilgrin] Ze zullen het zich nog beklagen. [/evilgrin]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑