De iPhone 3G is er en hij komt naar BelgiĆ«! Vanaf 11 juli te koop en volgens Steve Jobs zal hij niet meer mogen kosten dan 199$ voor de 8GB versie en 299$ voor de 16GB versie (die laatste is ook in het wit te krijgen)! Voor die prijzen vermoed ik dat Apple’s nieuwste iPhone als zoete broodjes gaat verkopen en dat binnenkort iedereen er eentje zal hebben, inclusief mezelf!
En de geruchten waren correct: 3G, GPS, meer batterij, MobileMe dat .Mac vervangt, ondersteuning voor o.a. Exchange, nieuwe games, App Store waar je 3rd party software zal kunnen kopen,…
Jaja, ze zijn goed bezig, daar bij Apple.
PS: de site van Apple vertoont nog fouten en toont onder andere als verkoopspunten “Movistar Telefonica” wat volgens mij een Spaanse telecom operator is. De link gaat wel naar Mobistar, dus de geruchten dat Mobistar de verdeler zou worden zijn waar.