Telling stories for a living

Obama Wint

Waar de ganse wereld op zat te wachten is er dan toch eindelijk van gekomen: Barack Obama heeft het gehaald als kandidaat voor de democraten in de strijd voor het presidentschap van de VS van A. Hillary Clinton moet haar verlies nog officieel toegeven en haar achter Obama scharen, maar vermoedelijk zal dat er vandaag wel van komen.
En daarna kan de strijd tegen de republikein John McCain beginnen. Ik ben er vrij gerust in dat Obama dat ook zal winnen en dus president zal worden, wat volgens mij een goede zaak is voor de gehele wereld.

1 Comment

  1. Lentesneeuw

    Hear hear!! Ik deel jouw mening! En te hopen dat de wereld vanaf dan anders wordt geleid… want geef toe, Amerika IS een geweldige grootmacht, of we dat nu graag hebben of niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑