Telling stories for a living

Naar De Kapper

Straks ga ik naar de kapper en het wordt serieus tijd dat ik ga, want als ik me goed herinner is dat ondertussen al geleden van begin februari. Alleen ben ik er nog niet uit wat ik ga doen. Alles af? Stuk er af? Gewoon bijknippen? Zucht. Dilemma’s. Misschien de raad vragen van de kapster :-).

5 Comments

 1. Joke

  Als je dan rekent dan haar ongeveer ÊÊn centimeter per maand groeit, moet dat al een schoon zicht zijn ja 🙂

 2. Unexpected

  Uhu 🙂 maar dan is het “wow” effect wel groter als je dan naar de kapper gaat he Joke 😉 tis allemaal tactiek joh 🙂 tactiek zeg ik u!

 3. G

  alles af 🙂

 4. Lentesneeuw

  Rood met witte stippen 😀

 5. Unexpected

  Tis niks van al dat geworden 🙂 alle er is wel veel af 🙂 maar niet alles, en geen rood met witte stippen toch bedankt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑