Telling stories for a living

Mijn Restaurant – De Finale

Het is de gedroomde finale geworden. Vlaanderen heeft mijn mening gevolgd (of ik heb dezelfde als Vlaanderen, das meer bescheiden ;-)). Het is Limburg die naar de finale gaat en tegen Leuven gaat uitkomen. Van mij mogen ze alletwee winnen.
Over Antwerpen nog: zou Yvan blijven? Wedden van niet? Hij heeft zich laten zien op TV, tijd voor een ander project nu. Denk ik.

2 Comments

  1. Joke

    Ik zou er toch ook op gokken dat Yvan vertrekt…

  2. Stekelbeesje

    Hoi, ik kom hier via Lentesneeuw en deel jouw mening hierboven helemaal ! Leuven en Hasselt zijn verdiende finalisten en enkel omdat ik rasechte Limburgse ben hoop ik dat Hasselt wint maar Leuven heeft ook zeker mijn sympathie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑