Telling stories for a living

De NMBS S*ck*

Vandaag om 5u45 opgestaan zodat ik om 6u30 richting Brussel kon vertrekken met de auto wegens voorspelde monsterfiles omwille van de staking bij de NMBS. Normaal vertrek ik rond 6u50-7u00 pas en ben ik op het werk rond half acht. Vandaag was ik er om 6u50. Voor mij is dat dus nog een beetje nacht he :-).
En dat allemaal voor een staking van een bedrijf dat niet zo mogen staken! Schandalig. Hoeveel mensen offeren er geen verlof / recup op omdat ze er anders niet geraken? Dank u vakbond van de NMBS. Doe stipheidsacties, laat de mensen gratis rijden, … maar bij niet in de hand die u eten geeft!
Enfin, straks vertrek ik al om 15u naar huis, kwestie van de avondspitst te vermijden he. Hebt u last gehad of zit u lekker thuis?

7 Comments

 1. Serge van Ginderachter

  Ik moet sowieso zelden richting Brussel, dus weinig last van die toestanden. Bewuste keuze trouwens. Leve de KMO 🙂

 2. Davy goderis

  Dankzij de Nmbs een dagje geen school, whoew :d

 3. Joke

  Ons dagverloop is vrij gelijkaardig geweest dan. Ik zit momenteel ook al rustig thuis; op mijn gemakske verder te werken.

 4. Maai

  rustig thuis 😉

 5. Unexpected

  Ik ben ook vroeger gestopt met werken en om 15u doorgegaan… zo goed als geen file en dus op een kwartiertje thuis. Cava nog. Maar ik slaap toch liever wat langer hoor ;-).

 6. Christophe

  Van thuis uit gewerkt. Morgen mijn sorry pas afhalen.

 7. Unexpected

  Wat doet dat in feite, die Sorry pas? Gratis busrit ofzo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑