Kijk. Dat de “sterren” zich willen inzetten voor het milieu, dat vind ik goed. Die gasten hebben een voorbeeldsfunctie (ik spiegel er me zelf niet aan, maar zovelen doen dat wel) dus ik vind dat zeer in orde. Zo had Paul McCartney beslist om in de USA rond te gaan rijden met een Lexus hybride auto. Proper initiatief denkt u? Bwa ja. Over het feit dat zo een hybride al dan niet beter is voor het milieu gaan we niet discussieren. Daar zijn ook stellingen over, maar dat is niet wat ik wou aanhalen.
Wat dan wel? Ik zal het u eens vertellen. Aangezien de “stock” op was en Paul blijkbaar niet kon wachten op een nieuwe lading die via een boot geleverd wordt (en masse natuurlijk), heeft Mr McCartney zijn eigen exemplaar later overVLIEGEN vanuit Japan! Alles wat die hybride zal besparen over zijn volledige levensduur, is dus volledig teniet gedaan met de vervuiling van die jet… als het al niet meer is. Misschien vervuilt zo een jet wel voor bijvoorbeeld vijf hybrids?
Anyway… om effe een staaltje absurd gedrag aan te tonen. Crazy people.