Telling stories for a living

Weekend – Dag 3

De laatste dag van het verlengd weekend zit er op. Spijtig. Maar het was een goede dag. Neen, een héél goede dag! Een beetje uitgeslapen en daarna de ochtend goed ingezet met een rondje “Kane’s Wrath”. Daarna voorbereidingen beginnen treffen voor de BBQ die vandaag ten huize Unexpected plaatsvond en toen alles nog maar goed en wel klaar was, arriveerden de eerste gasten al.
Zoals voorspelt was er een beetje teveel vlees voorzien, waardoor ik morgenavond opnieuw ga BBQ’en om de overschot op te eten. En dan moet je weten dat er ook al een deel richting diepvries is vertrokken. Naast een hoop vlees hebben we vandaag met zes man nog vijf flessen champagne en twee flessen witte wijn leeg gemaakt. Niet slecht, maar het is dan ook zo warm hé en daar krijgt een mens toch zo een dorst van ;-).
Er is ook nog een tuinstoel gesneuveld, maar voor de rest was het dus een BBQ om “U” tegen te zeggen. Thanks guys & gals, it was very nice! Het leven kan toch schoon zijn…
En wat doen we nog vandaag? Niet veel want de spreekwoordelijke pijp is uit. Ik denk nog een beetje GTA IV te spelen en daarna een CSI:NY’ske te kijken en dan zal het licht wel volledig uit zijn. Morgen werkdag. Joepie! *Note the sarcasm*

1 Comment

  1. G

    Heel schoon 🙂 *Note the sarcasm*
    Heb gehoord dat de gunter bij de volgende BBQ op handen en knieen komt zitten als stoel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑