Telling stories for a living

Weekend – Dag 1

Vandaag is een erg productief dagje geweest:

 • Naar Makro geweest (alweer) voor een nieuwe BBQ – het is een inox Barbecook geworden – iets duurder maar voor de komende 10 jaar zijn we gerust.
 • De aansluitingen op de kraan in de garage verandert en vanaf nu staan er twee aansluitingen zodat tegelijkertijd de hogedruk reiniger kan gebruikt worden en een emmer gevuld worden bijvoorbeeld. Handig als je de auto wast!
 • Het gras afgereden met het nieuwe grasmachine – zelftrekker rules :-).
 • Naar Brico geweest om grendels voor de tuindeur, rookdetectors (eindelijk, ik zaag daar al jaren over), een bunsenbrander (voor vanalles goed) en last but not least, twee ventilators. En geen gewone! Nee. Volledig in aluminium zo op een voet laag bij de grond en metale bladen (design!). De kleinste is USB-powered en heeft een diameter van 10cm – ideaal voor naast mij op het bureau met deze warme dagen. De andere is in feite hetzelfde maar heeft een diameter van 25cm en werkt op gewone stroom. Die zal in de slaapkamer van pas komen, of eventueel ook in het bureau als het hÊÊl warm is.
 • Naar de beenhouwerij geweest voor vlees voor de BBQ van aanstaande maandag: omgerekend heb ik 7kg vlees meegebracht, wat neerkomt op 1.17kg vlees per persoon aanwezig, en dan heb ik het nog niet over groenten, aardappelsla,…
 • Mijn auto gewassen: het was nog geen week geleden, maar ik had er zin in (afkoeling, zo met water spelen) en zeg nu zelf: een blinkende mobiel is zoveel mooier.

Voila. Dat omschrijft mijn zaterdag zo een beetje. Ah ja, deze morgend ook nog een uurtje GTA IV gespeeld: zalig game! Maar daar schrijf ik later meer. Vanavond nog lekkere pasta-salade gesmuld op het terras, met de zon die aan de horizon begint te verdwijnen. Gezellig!
En wat ga ik nu nog doen? TV-schade inhalen: CSI & NCIS afleveringen kijken! Woohoo.

5 Comments

 1. G

  Had dat gezegd, en had mijn madam vr uw deur afgezet

 2. Inferis

  Toch iemand die niet wakker ligt van zijn ecologische voetafdruk. 😉

 3. Unexpected

  @ G: Ik was hier nu al drie “madammen” op weekbasis, ik denk dat ik dus al genoeg werk heb nee 😉 tenzij dat daar bijvoorbeeld een rit aan gekoppeld kan worden 🙂 🙂
  @ Inferis: I admit 🙂 maar ja… hogedruk verbruikt minder dan gewone tuinslang en carwash he ;-). En ventilators verbruiken en vervuilen minder dan airco… dus eigenlijk ben ik nog goed bezig nee?

 4. G

  Ge hebt toch extra vlees voorzien vr de ‘gunter neefs’?

 5. Linn

  Amai, die bbq zie je groots: al dat vlees. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑