Telling stories for a living

Zomer!

Ligt het aan mij of is de zomer al in het land? Volgens onze vrienden van “het weer” is het voor de rest van de week al zo mooi buiten (en zeggen dat ik geen verlof heb deze week!) en zal het dus volop van “terrasjes doen” zijn voor mij. Deze middag al het eerste terrasje van de week verzilverd en de eerste kleuring van mijn fragiele huid veroorzaakt. Als dat maar goed komt op zomerreis ;-)…
En laat ons ook hopen dat het scenario van vorig jaar zich niet herhaalt, waar we in april al het mooie weer kregen en daarna niks meer :-s.

2 Comments

  1. Lentesneeuw

    Vorig jaar deze tijd zat ik totally somewhere different… Gelukkig heb ik de slechte zomer ook niet moeten meemaken ;o)
    Maar nu ik weer in ‘t land ben… komt dik in orde dit jaar!

  2. vince

    mja, er zullen morgen & de rest van de week weer veel lessen gevolgd worden in de hogeschool te Leuven 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑