Vandaag heb ik de ganse dag in Limburg doorgebracht. Deze morgend vertrokken richting Maasmechelen om eens te gaan rondlopen in “Maasmechelen Village“, zo een dorpje vol fashion outlets. Veel volk, maar heel mooi weer en gezellige winkels. Niets gekocht, maar veel gespot. En eigenlijk ben ik aan het liegen, want ik heb wel iets gekocht voor de neefjes.
Met dat ik toch in de buurt was, ben ik daarna doorgereden naar Genk city, om daar ook eens rond te lopen en een terrasje of twee te doen. Tof! Al vind ik Hasselt vele plezanter :-). Bleek het daar ook nog is kermis te zijn en een of ander volksfeest met dansers (zowel dance als folklore als al de rest), waardoor er mede dankzij het goede weer, heel veel volk op de been was.
En daarvan ben ik nu moe zie, van al dat “gereis” en gestap. Straks lekkere pasta eten en daarna mij installeren achter de beeldbuis voor een paar afleveringen Prison Break S3, CSI, NCIS en whatever ik nog kan vinden…