Zondag, dat was het wel. Veel zon, lekker weertje en dus kon ik onmogelijk binnen blijven. Eerst uitslapen om dan goedgezind naar de markt te gaan voor een lekkere verse kip aan ‘t spit. Mjam. Daarna naar Formule 1 gekeken (boring, maar wel spectaculaire crash met gelukkig goede afloop) om dan op een terrasje de aankomende zomerreis te bespreken met vrienden. Het ziet er goed uit, maar later meer daarover.
Nadien zijn we nog een terrasje gaan doen bij vrienden thuis, kwestie van de zondag tot een goed einde te brengen. En dan was de dag om en is het tijd om huiswaarts te keren, rustig iets te eten en mezelf te installeren achter de televisie met de laptop in de buurt. Multitasking of course!
Jaja, het was een super fijn weekend en aangezien het een korte werkweek is volgende week, is het volgend weekend alweer om de hoek. Jihaa.