Telling stories for a living

FC Nerds – Aflevering 3

Jawel, gisteren was er alweer een nieuwe aflevering van FC Nerds en het was weer gieren! Mike Verstraeten deed zijn intreden in de groep en heeft de mannen er weer doorgehaald… maar wat ik vooral geestig vond was toen ze op zoek gingen naar cheerleaders. Elk meisje dat ze tegenkwamen werd aangesproken en natuurlijk zagen de mannen hun kans om een versierpogingske te wagen. Het was overduidelijk op het gezicht van de vrouwen af te lezen dat ze er niet zo opgezet mee waren, maar dat ze niet veel durfden te zeggen omdat de cameraploeg het stond te filmen. Sammy Lippens blijft zichzelf ook profileren als de man die de bende op gang trekt en volgens een van de gasten kan de “Sammydans” wel eens een groot succes / een hype worden. Ik dacht het niet… Sammy zijn poging tot “hakken” is zooo 1995-ish :-). Maar het is wel lachen als je hem bezig ziet…
En de opname van hun single was ook de max. Sollie die er totaal geen interesse voor heeft en de helft van de andere gasten die denken dat naast een topvoetballerscarrière nu ook een carrière in de muziekbusiness binnen de mogelijkheden ligt… Man man man.
Zoals een van de comments schreef op een vorige post: dit is uitlach-TV van de bovenste plank.

3 Comments

 1. Politico

  Ok, er zitten naive ventjes tussen en rare figuren bij de vleet. Maar volgens mij zijn de meesten er gewoon bij om plezier te maken en beseffen ze maar al te goed dat ze nooit profvoetballer gaan worden. Het overgrote deel van die jongens zal daar wel nuchter genoeg in zijn, ik denk niet dat jongens zoals een James (vader van 2 kinderen en gelukkig getrouwd) en Wim (werkt met probleemkinderen) het ooit in hun hoofd hadden gehaald om na het programma als profvoetballer door het leven te gaan.
  Zolang de jongens onder elkaar maar plezier kunnen maken de hele situatie kunnen relativeren mag het van mij allemaal.
  Al ben ik Homo Steve, Dikke Steve en Sammy stillaan wel beu gezien. Ze mogen ook eens andere jongens op de voorgrond plaatsen. Op de site van VT4 doen er blijkbaar 16 jongens mee, wel 6 ervan heb ik nog niet of amper gezien (Chris, Tim, Wim, Nick, Jeroen…). Volgens mij zetten ze gewoon altijd de 3 meest uit de toon springende mensen op een podium. Zonde want men geraakt er op uitgekeken.

 2. hannes de waele

  Correctie, Wim werkt met jongeren die van een moeilijk thuisfront komen of die het een beetje moeilijk hebben met zichzelf. Dus probleemjongeren zijn het zeker niet. Dit bestaat niet.
  Hannes

 3. jean

  Diike Steve M
  dieje steve is helemaal niet zoals hem daar doet. dieje heeft altijd toneel gespeeld en ne hoop klein rollen mss wel gespeeld op vtm… dieje was zelfs ambulancier in spoed. das ne hele slimme kerel. dieje heeft zelf een eigen evenementenbureel gehad in hasselt«meer(t)events«. ma dieje is uiteindelijk grandioos failliet gegaan en ne hoop schulden achtergelaten. lomp is dieje zeker niet zunne, amai, dieje is zelfs veroordeeld voor 3 jaar gevangenis of zoiets, om dat hem vanalles had uitgestoken. want dieje gaat in hasselt ook om met echte witte boordcriminelen die niks anders doen dan hoeren en tamboeren . dus neje zunne, dieje is volgens mij door vt4 ingehuurd, ma hem heeft dat wel goe gedaan. k lach me ziek als hem in beeld kwam«« maar dames als ge ne rijke aan de haak wilt slaan, steve m is de man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑