Telling stories for a living

De Man Van Phaedra …

… is dan toch niet Pascal… wie had dat toch wel niet kunnen denken hé? Phaedra zal haar ventje wel elders zoeken dan via een TV programma, en terwijl heeft ze er weer een leuk spaarcentje bij. Niet slecht gezien. Ze heeft een neusje voor commercie en zaken, zoveel moet gezegd worden. Succes ermee Phaedra. En dan mogen ze er nu wel mee stoppen, daar bij VTM, met hun “wie wordt de man van…”. Of zouden ze nu afkomen met “wie wordt de vrouw van…”? Of “wie wordt de man van Luc Appermont” of zo, kwestie van eens een andere invalshoek te kiezen?

2 Comments

  1. Linn

    6 posts op één dag. Niet slecht.
    Ik heb trouwens geen enkele aflevering gezien van De Man Van Phaedra. Ik had anders wel nog willen zien welke mannen zich daarvoor ingeschreven hadden. 😀

  2. Unexpected

    Jaja ik was in vorm 🙂
    Ge hebt niks gemist eerlijk gezegd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑